09.11.2022 – Yemekhane Burs Duyurusu

09-11-2022

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 46. maddesinin (j) bendi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığın Kantin-Kafeteryalar ve Beslenme Birimi İşletim Yönergesi’nin“Burslar” başlıklı 15. maddesi uyarınca, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında, başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerimize yemek bursu imkânı sağlanacaktır.

Yemek Bursundan yararlanmak isteyen Fakültemiz bölümlerinde okuyan öğrencilerimizin başvuru formunu 10 Kasım 2022 Perşembe saat 14:00’e kadar öğrenci işlerine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Yemek Bursu Formu SAKAİ üzerinden öğrencilerimize mail olarak iletilmiştir. SAKAİ üzerinden duyurularımızı alamayan öğrencilerimiz acil öğrenci işleri ile irtibata geçerek bilgi vermesi gerekmektedir.