MEZUN AŞAMASINDA OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÜÇ DERS SINAV DUYURUSU

17-06-2020

MEZUN AŞAMASINDA OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÜÇ DERS SINAV DUYURUSU

Tek Ders Sınavı’nın Senato Kararı ile “Üç Ders Sınavı” olarak uygulanmasına karar verilmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 17.06.2020

Dokuz Eylül Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ilgili maddeleri gereğince yapılacak olan “Tek Ders Sınavı” nın Üniversitemiz 06.05.2020 tarihli Senato Kararı ile 2019-2020 öğretim yılı bahar yarıyılı ile sınırlı olmak üzere “Üç Ders Sınavı” olarak uygulanmasına karar verilmiştir.

Fakülte Yönetim Kurulunun 15.06.2020 Tarih ve 20/3 sayılı kararı ile “Üç Ders” sınav tarihleri aşağıdaki şekilde uygulanacaktır.

17 Temmuz 2020

20 – 21 ve 22 Temmuz 2020

Üç Ders Sınav hakkından faydalanmak isteyen öğrenciler

Mesai bitimine kadar öğrenci işlerine dilekçe ile başvuru yapacaklardır

Üç Ders Sınavları

12 Eylül 2020

16 – 17 ve 18 Eylül 2020

Üç Ders Sınav hakkından faydalanmak isteyen öğrenciler

Mesai bitimine kadar öğrenci işlerine dilekçe ile başvuru yapacaklardır

Üç Ders Sınavları (Yaz Okuluna devam eden öğrenciler ve Fakülte Yönetim Kurulunca uygun bulunan diğer öğrenciler için)

• Sınıf ve Beklemeli öğrenci olup 3 ders dışında öğretim planında yer alan dersleri başarmış olması ve gireceği dersleri alıp başarısız olup mezuniyet aşamasında olan öğrencilerden; Üç Ders Sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrenciler başvuru tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işlerine dilekçe ile başvuru yapacaklardır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Font Boyutunu Değiştir