15.09.2021 – Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Zorunlu Stajları Teslim Tarihleri Hakkında Duyuru

15-09-2021

BİR İŞLETME BÜNYESİNDE STAJINI GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRENCİLER İÇİN

• Staj evraklarının son teslim tarihi 5 Kasım 2021‘dir.
  • Öğrencilerimiz belgelerini elden veya kargo aracılığıyla bölüm sekreterliğine teslim edebileceklerdir.
  • Karşı Ödemeli Kargolar Kesinlikle Teslim Alınmayacaktır.
  • Stajla ilgili istenen evrakları zamanında, eksiksiz ve özgün bir şekilde yerine getirmeyen öğrencinin stajı kabul edilmeyecek ve ortaya çıkabilecek yükümlülükler öğrencinin sorumluluğunda olacaktır.

ÖDEV YOLUYLA STAJINI GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRENCİLER İÇİN

• Staj raporunun ve öğrencinin kayda aldığı sunumun Sakai ortamında MBA INTERNSHIP adıyla açılan online ders ortamından son teslim tarihi 8 Ekim 2021‘dir.
  • Stajla ilgili istenen evrakları zamanında, eksiksiz ve özgün bir şekilde sisteme yüklemeyen öğrencinin stajı kabul edilmeyecek ve ortaya çıkabilecek yükümlülükler öğrencinin sorumluluğunda olacaktır.

HER İKİ YOLLA DA STAJINI GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRENCİLERİMİZDEN MEZUNİYET VE TEK DERS SINAVI GİBİ MAZERETLERİ BULUNANLAR STAJ KOMİSYONUNA (diy.staj@deu.edu.tr) E-POSTA YOLUYLA İMZALI DİLEKÇELERİNİ İLETEREK BELİRTİLEN SON TESLİM TARİHLERİNDEN ÖNCE STAJ BELGELERİNİ İLETİP ERKEN DEĞERLENDİRME TALEP EDEBİLECEKLERDİR.