23.12.2020 – Fakültemize Yapacağınız Başvurularınız ve/veya Dilekçeleriniz Hakkında

23-12-2020

Sevgili öğrencilerimiz,
Fakültemize yapacağınız başvurularınız ve/veya dilekçeleriniz ile ilgili birkaç önemli hususu bilgilerinize sunarız;

1. Başvurunuz/Dilekçeniz anlaşılır ve resmi bir üslup ile ilgili bölüm başkanlığına ve/veya dekanlığa hitaben yazılmalı, herhangi bir kurum personeline hitaben yazılmamalıdır.
2. Başvuruda/Dilekçede başvuru konusu olay ve talep ile başvuru sahibinin adı-soyadı ve iletişim bilgileri açıkça belirtilmelidir.
3. Başvurusunda/Dilekçesinde ad-soyad ve iletişim bilgilerini doğru ve açık bir şekilde belirtmeyen, imzasız ve iyi niyetle yazılmamış olan başvuru dilekçeleri dikkate alınmayacak ve işleme koyulmayacaktır.