onlineDEU (SAKAİ) Ekranına Girişte Yaşanan Problemler

06-10-2020

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

• SAKAİ SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DERSLERE VE DÜZENLENECEK TOPLANTILARA ULAŞABİLMELERİ İÇİN SİSTEME GİRİŞTE ÖĞRENCİ NUMARALI KULLANICI ADI İLE GİRİŞ YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. (20…..@ogr.deu.edu.tr)

• İSİM SOYİSİMDEN OLUŞAN MAİL ADRESİNİZ İLE SİSTEME GİRİŞ YAPTIĞINIZ TAKDİRDE DERSLERE ULAŞIM SAĞLAYAMAZSINIZ

• NUMARA İLE GİRİŞTE PROBLEM YAŞAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDEREK SORUNU ÇÖZEBİLİRLER.

Sorun Çözme Ekranı           https://debishs.deu.edu.tr/Default.aspx

• Öğrenci numarası ile isim soyisimli mailinizin şifresini eşitlemek için alt sıra ortada bulunan “DEUZEM – Öğrenci numarası eşleştirme ekranı” isimli bölüme giriyoruz.

• Açılan sayfadan isim ve soyisimli mailinizi yazıyor ve “SAKAİ için EŞLEŞTİR” butonuna tıklıyoruz.

DİKKAT!

Sakai’ye öğrenci numarası değil de DEBİS HS üzerinden aldığınız hesabınız ile giriyor ve ders bilgilerinizde sorun yaşıyorsanız; bu ekran ile eşleşme yapıp öğrenci numaranız ile SAKAİ’ye bir kez daha giriş yapmayı deneyiniz. Eşleşmeden sonra sorun devam ediyorsa lütfen DEUZEM Yardım Masası‘na durumu bildiriniz.