Tek Ders Sınav Başvuruları

17-02-2021

Tek Ders Sınav Duyurusu

Fakültemiz Öğretim ve Sınav Uygulama Esaslarının 8.maddesinin 3.fıkrası gereği, mezun olmak üzere takip ettiği eğitim-öğretim programının, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz dönemi sonu itibariyle bir dersi hariç diğer bütün derslerini ve stajlarını başarılı olarak tamamlamış bulunan öğrencilerimizden tek ders sınavına girmek isteyenlerin 04 Mart 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar dilekçe ile Öğrenci İşlerine müracaat etmeleri kaydıyla bu öğrencilerin tek ders sınavları 08 Mart 2021  Pazartesi günü online olarak yapılacaktır.

**Başvurularınızı imzalı dilekçenizi taratarak Fakültemiz Öğrenci İşleri mail adresi olan denz.ogrisl@deu.edu.tr adresi üzerinden yapabilirsiniz.

**Başvurularını yapmış olan öğrencilerimizin Üniversitemiz Online Ders Sistemi (Sakai) üzerinden derse kayıtlandıklarını kontrol etmeleri gerekmektedir.