03.06.2021 – Yüzyüze Eğitim Duyurusu (Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü Birinci ve Dördüncü Sınıf Öğrencileri İçin)

03-06-2021

Birinci ve Dördüncü Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü  1. Sınıf öğrencilerinin gemiadamı cüzdanı başvurusu kapsamında alması gereken uygulamalı denizde emniyet eğitimleri (yangın önleme ve yangınla mücadele, denizde canlı kalabilme ve can kurtarma araçlarını kifayetli kullanabilme vb.) (3 gün süreli) ile 4. Sınıf öğrencilerinin alması gereken sertifikalara denk olan derslerin uygulamalarını da kapsayacak şekilde pandeminin gerektirdiği şartların sağlanması kaydıyla 07 Haziran 2021 – 25 Haziran 2021 tarihleri arasında (Üç hafta) öğrenciler seyreltilerek, gruplara ayrılarak yüzyüze eğitim verilecektir.

Öğrencilerimiz eğitime alınmadan önce HES kodu sorgulaması yapılacak olup üniforma zorunluluğu bulunmamaktadır. Eğitim programı öğrencilerimizin e-posta adreslerine gönderilecektir.

DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİ

YÜZYÜZE EĞİTİM PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.