Türk Loydu Burs Duyurusu

24-10-2024

2024/2025 Eğitim öğretim Yılı’nda burs başvurularını, devreye aldığımız Türk Loydu Burs Otomasyon Sistemi uygulaması üzerinden 28 Ekim 2024 saat 12:00 ye dek, kontenjan ayırdığımız lisans ve lisansüstü programları öğrencilerinden doğrudan almaya başladık. 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılında karşılıksız burs kontenjanı ayırdığımız lisans programları oldukça yaygınlaştırılmıştır. 44 farklı lisans programında öğrenim gören öğrenciler için ayırdığımız kontenjanlara bağlı olarak karşılıksız burs verebileceğiz. Karşılıksız burs vereceğimiz lisansüstü (yüksek lisans ve doktora) burs programlarımızın çeşitliliği de artırılmıştır.

Aynı zamanda, belirlemiş olduğumuz lisans programlarında karşılıklı burs başvurusu taleplerini bu yıl ilk kez almaya başladık. Karşılıklı burs kontenjanımız 10 (on) lisans öğrencisi için ayrılmıştır. Karşılıklı burs kontenjanı ayırdığımız lisans programlarının 3. ve 4. sınıflarından başvuruları almaktayız. Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. başta olmak üzere Türk Loydu Vakfı iştirakleri olan şirketlerimizin mevcut ve olası hizmet alanları kapsamında, mezunlarına iş imkânı sağlayabileceğimiz lisans programlarını belirledik.

Karşılıklı burs verdiğimiz bursiyerlerimizden mezun olduklarında; Vakfımızdan burs alacağı süre kadar, Vakfımızın sahibi olduğu şirketlerden birinde, gerekli işe giriş koşullarını da sağlaması halinde, mezun olduğu programla ilişkili bir iş pozisyonunda mecburi hizmet yerine getirmelerini bekliyoruz. Karşılıklı burs almış ve mezun olduktan sonra işe başlama koşullarımızı da sağlayacak bursiyerlerimize, mezun olduğu programla ilişkili mecburi hizmet yerine getireceği iş pozisyonuna bağlı olarak, görev verilecek Şirketimizin ücret politikaları çerçevesinde ücret verilebilecektir. Bu uygulama, burs verdiğimiz öğrenciye mezun olduktan sonra burs aldığı süre kadar geçerli olmak üzere iş imkânı yaratmak olarak da değerlendirilebilir.

Türk Loydu Bursları ile ilgili web sayfamızın bağlantı yolu aşağıda verilmektedir. Burs başvuru sürecimizle ilgili olarak başvuru yapabilecek öğrencilerin bilgisi ve dikkatine sunduğumuz ayrıntılar ve başvuruları alacağımız Türk Loydu Burs Otomasyon Sistemi bağlantı yolu bu web sayfamızda yayınlanmış durumdadır.
https://www.turkloydu.org/tr-tr/hakkimizda/turk-loydu-vakfi/burslar.aspx
Değerli öğrencilerinizi bilgilendirebilmeniz için, bilginize sunar, içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılında iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla

www.turkloydu.org
E-mail: vakifegitim@turkloydu.org/burs@turkloydu.org | www.turkloydu.org
Phone (Pbx): +90 216 581 37 00 | Phone (Direct): +90 216 581 37 52
Mobile: +90 530 317 97 58 | Fax: +90 216 581 38 20
Evliya Çelebi Mah. Tersaneler Caddesi No:26/1 Tuzla-İstanbul


Font Boyutunu Değiştir
Kontrast