06.09.2023 – Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Staj Evrakları Teslimi Duyurusu

06-09-2023

STAJLARINI GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

• STAJ EVRAKLARI 2 EKİM – 3 KASIM 2023 TARİHLERİ ARASINDA DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR:

1. STAJ DEFTERİ
▪ Staj yapılan her iş günü için günlük görev başlıkları ve yapılan aktiviteler doldurulmalıdır.
▪ Staj defterinin baştan sona her sayfası staj sorumlusu tarafından imzalanmalıdır ve kaşelenmelidir.

2. ŞİRKET RAPORU
▪ İlgili Staj türünün defterinin en arka sayfasındaki başlıklara uygun olarak ödev formatında (Kapak, içindekiler, başlıklar, kaynaklar) hazırlanmalıdır. Kopyala – yapıştır içeriklerden ziyade kısa özgün şahsi değerlendirmeler çoğunlukta olmalıdır.

3. STAJ DEĞERLENDİRME FORMU
▪ Kapalı zarfta teslim edilmelidir. Öğrenci belgeyi okumamalıdır.
▪ Formu dolduracak yönetici kaşenin kurum kaşesi olması konusunda önceden uyarılmalıdır.

4. SİGORTA BELGESİ
▪ E-devletten staj yaptığınız tarihlerde sigortanızın yapıldığına dair evrak teslim
edilmelidir.

5. ZORUNLU STAJ FORMU
▪ Staj başvurularını e-posta üzerinden diy.staj@deu.edu.tr yapan öğrenciler,
zorunlu staj formunun orijinalini teslim etmelidir.

DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR:
1. SON TESLİM TARİHİNDEN SONRA TESLİM EDİLEN EVRAKLAR İÇİN DÜZELTME VEYA STAJDAN KALMA KARARLARINDAN BİRİSİ KOMİSYON TARAFINDAN UYGULANACAKTIR.
2. STAJ DEFTERİNDE VE DEĞERLENDİRME FORMUNDAKİ KAŞELER İÇİN KURUM KAŞESİ KULLANILMALIDIR. ŞAHIS KAŞELİ EVRAKLAR İADE EDİLECEKTİR.
3. STAJ DEĞERLENDİRME FORMU KAPALI ZARFTA TESLİM EDİLMELİDİR. ÖĞRENCİ BELGEYİ OKUMAMALIDIR.
4. STAJ BAŞVURUSUNDAN ÖNCE DOLDURULMASI TALEP EDİLEN FORMU DOLDURMAYAN ÖĞRENCİLER EVRAKLARI TESLİM ETMEDEN ÖNCE https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfB_V03RX6fPaJKclOuU99Rb_caxFTwZKiWACIqSCbJxWvuQ/viewform LİNKİNDEKİ FORMU DOLDURMALIDIRLAR. TESLİM SONRASI EŞLEŞTİRME YAPILARAK KONTROL EDİLECEK VE DOLDURMAYAN ÖĞRENCİLERİN DEĞERLENDİRME SÜREÇLERİ AKSAYACAKTIR. BU YÖNERGEYE UYMAYAN DURUMLARDA SORUMLULUK TAMAMEN ÖĞRENCİYE AİTTİR. STAJ SÜRECİNİZİN SORUNSUZ TAMAMLANMASI İÇİN LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ.

BİLGİLERİNİZE,
DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜM UYGULAMALI EĞİTİMLER VE STAJ KOMİSYONU