10.01.2024 – TEKNOFEST 2024 Duyurusu

10-01-2024

Sevgili Öğrencilerimiz,

TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen fuar etkinlik alanları, uçuş gösterileri, seminerler ve aktiviteler ile toplumun her kesiminin Milli Teknoloji Hamlesi’ne olan ilgilerinin artırılması hedeflenmiştir. Bu faaliyetlerle birlikte bu sene 46 farklı teknoloji yarışmasıyla ülkemizin yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulması amaçlanmıştır. İlkokuldan üniversite ve üzeri seviyeye kadar her eğitim seviyesinden gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabileceği yarışmalarda ön elemeyi geçem takımlara 50 Milyon TL malzeme desteği, Adana’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST etkinliğine katılmaya hak kazanan takımlara ulaşım-konaklama desteği sağlanacak, dereceye giren takımlara ise 25 Milyon TL para ödülü verilecektir.

Festivale dair detaylı bilgi ve başvuru linkleri www.teknofest.org web sitesinde mevcuttur.